Precisielandbouw
Home pageNieuwsInformatieBemestingICT-apparatuur en softwareBodemvruchtbaarheidskaartenGewasbeschermingOnderzoek en onderwijsLinks
Agritip Precisie Farming
Altic
Basfood
General
Basfood

Basfood uit Eindhoven levert actuele gewasinformatie voor de agro-food sector op basis van satellietbeelden. De informatie is accuraat, gedetailleerd, op tijd en betrouwbaar. Hoogwaardige technologie op basis van het SEBAL model verwerkt de beelden tot onmisbare informatie voor moderne agro-food bedrijfsprocessen. Basfood biedt als enige in de wereld groeiparameters en opbrengstinformatie in absolute eenheden zoals kg/ha, beschikbaar tijdens het groeiseizoen.
Producten worden in nauwe samenwerking met de markt ontwikkeld, de behoeften van u als klant staan centraal. Hiervoor werken we nauw samen met toonaangevende teler- en adviesorganisaties. Remote sensing in combinatie met het SEBAL model stelt ons in staat om van grote oppervlaktes zeer gedetailleerde, betrouwbare en up-to-date informatie aan te leveren. Omdat hierbij geen grondmetingen nodig zijn is de informatie wereldwijd beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor meer informatie klikt u hier.

BASFOOD mijnakker.nl