Precisielandbouw
Home pageNieuwsInformatieBemestingICT-apparatuur en softwareBodemvruchtbaarheidskaartenGewasbeschermingOnderzoek en onderwijsLinks
Agrometius
Compufarm
Consilion Technologies
Kverneland
SBG innovatie
General
Agrometius

Informatie

Agrometius bv is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Als zusterbedrijf van Geometius bv, dat reeds sinds 1994 GPS-systemen levert voor de landmeetkunde, GIS en hydrografie, is er ruime kennis aanwezig van GPS-systemen, software en hardware. De hoofdactiviteit van Agrometius is het importeurschap voor de Benelux van Trimble Agriculture producten. Naast het leveren van hard- en software verzorgt Agrometius de volledige aftersales. Hierbij moet u denken aan het inbedrijfstellen van apparatuur, ondersteuning, onderhoud, reparatie, trainingen en verhuur van apparatuur. Agrometius biedt u met deze producten en diensten een totaaloplossing.

Agrometius is in 2010 opgericht uit een verzelfstandiging van de landbouwafdeling van Geometius. De medewerkers van Agrometius hebben veelal een landbouwkundige of technische opleiding en beschikken naast vakkennis over veel praktijkervaring. Hierdoor wordt u snel en deskundig geholpen.

Voor meer informatie klikt u hier.

Trimble GPS stuurautomaat