Precisielandbouw
Home pageNieuwsInformatieBemestingICT-apparatuur en softwareBodemvruchtbaarheidskaartenGewasbeschermingOnderzoek en onderwijsLinks
Agrometius
Compufarm
Consilion Technologies
Kverneland
SBG innovatie
General
Kverneland

Informatie

Kverneland - een toonaangevend merk in de wereldlandbouwgemeenschap

Kwaliteitsproducten, actieve productontwikkeling en effectieve productieprocessen zijn de redenen die het merk Kverneland tot een van de meest bekende en gerespecteerde merknamen in de bedrijfstak maken. Het merk draagt bij aan een effectievere bedrijfsvoering, zowel wat betreft kosten als opbrengsten.

Dankzij 125 jaar ervaring en innovatie kunnen Kverneland producten zowel vandaag als in de toekomst in uw behoeften voorzien. Vandaag de dag is Kverneland het resultaat van vier bedrijven die één zijn geworden - Accord, Kverneland, Rau en Taarup bundelen hun krachten om als nieuw en sterk merk Kverneland een grotere impact te creëren. Al deze merken vertegenwoordigen een lange en vooraanstaande historie in de bedrijfstak, waarin ze elk op hun terrein van gespecialiseerde deskundigheid bekend stonden als hooggewaardeerde leveranciers.

Het hart van het nieuwe Kverneland aanbod is een sterk en uitgebreid productenprogramma waarin de keuzemogelijkheden ongeëvenaard zijn. Het brede programma omvat grondbewerkingsmachines, zaaisystemen en veldspuiten.

In de afgelopen jaren heeft Kverneland op alle bedrijfsterreinen meer nieuwe en innovatieve producten geïntroduceerd dan ooit tevoren. Voortdurend wordt ingezet op een continue vernieuwing van het bestaande productenprogramma en op het maken van nieuwe en betere producten. De ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten is de sleutel tot het succes van toekomstige productgeneraties en tot de verzekering van de toekomstige concurrentiepositie van zowel Kverneland als onze klanten over de gehele wereld.

Voor meer informatie klikt u hier.

Precisiezaaien